ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ROYAL DELI by Chef Andreas Lintis

200 γρ. Σπορέλαιο
200 γρ. extra virgin olive oil with chios mastic ROYAL DELI 
8 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη 
2 βανίλιες
4 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι  γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γρ. αμύγδαλο ψημένο και χοντροκομμένο κατά προτίμηση με τον φλοιό του.
600γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (εάν χρειασθεί συμπληρώνουμε.)
Αχνη ζάχαρη


Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 βαθμούς.
Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα υγρά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Προσθέτουμε λίγο αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αμύγδαλα και το υπόλοιπο αλεύρι λίγο-λίγο, μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή που να πλάθεται.
Πλάθουμε στο σχήμα της αρεσκείας μας και τους τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170-180 βαθμούς Κελσίου....



Μόλις βγουν από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με μπόλικη άχνη ζάχαρη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου