Ingredients
- 600 γραμμάρια ρεβίθια βρασμένα
- 400 γραμμάρια ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού μουλιασμένη σε κρασί και νερό
- 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
- μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
- λίγο λευκό κρασί για το μούλιασμα
- αλάτι
- πιπέρι
Method
Step 1
Στραγγίζεις πολύ καλά τα κρεμμύδια και το ψωμί.
Step 2
Πολτοποιείς τα ρεβίθια στο μπλέντερ.
Step 3
Βάζεις σε ένα μπολ και προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά.
Step 4
Πλάθεις τα κεφτεδάκια σου σε ότι σχήμα και μέγεθος θες.
Step 5
Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Step 6
Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου