Ρεβυθοκεφτέδες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Ingredients

  • 600 γραμμάρια ρεβίθια βρασμένα
  • 400 γραμμάρια ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού μουλιασμένη σε κρασί και νερό
  • 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
  • μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • λίγο λευκό κρασί για το μούλιασμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Method

Step 1

Στραγγίζεις πολύ καλά τα κρεμμύδια και το ψωμί.

Step 2

Πολτοποιείς τα ρεβίθια στο μπλέντερ.

Step 3

Βάζεις σε ένα μπολ και προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά.

Step 4

Πλάθεις τα κεφτεδάκια σου σε ότι σχήμα και μέγεθος θες.

Step 5

Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Step 6

Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου